Koncept: longstay på Arlanda

Ett långvarigt och trevligt boende nära Arlanda som är en blandning av ett hotell och en egen bostad. Det är vad ett koncept som heter longstay handlar om.

För de som bor på hotell är det flera saker som kan locka. Det är förstås möjligheten att kunna få ett boende över natten på en plats där du kanske ska jobba, träffa vänner eller hitta på något roligt. Men det är också en vistelse som lockar för servicen, de vackra rummen och alla övriga faciliteter.

Allt detta och mer därtill hittar du i ett koncept som heter longstay och som finns bland annat nära Arlanda. Ett lägenhetshotell med alla fördelar hos ett hotell. Och samtidigt ett boende där du har nära till flygplatsen, serviceinrättningar och förbindelser till Stockholm med omnejd. Något som gärna lockar företag med personal som har många och långa resor under sin arbetstid.

Longstay för personalen

Som arbetsgivare vill man få ut mesta möjliga av sin personal. Det handlar om att få personal som är engagerad, driftig och som håller sig frisk och glad. För det är också då som personalen blir som mest produktiv och företaget håller nere sina kostnader.

Kanske är det därför som många företag har upptäckt konceptet longstay, som bland annat erbjuds på Arkaden Longstay vid Arlanda. Ett koncept som visat sig vara mycket populärt bland anställda som vill slippa onödig restid. Och som kanske dessutom tillbringar så pass mycket tid på resande fot att de vill få något mer bestående under sin hotellvistelse.

19 Apr 2023