Företag i Stockholm

BRA FÖRETAG I STOCKHOLM

Syns du inte så finns du inte är en sanning med modifikation. I dagens digitala värld blir det lätt så att de företag som syns och hörs mest på nätet snor åt sig all uppmärksamhet, ibland utan att verkligen förtjäna det. Många riktigt duktiga företagare har fullt upp i sin butik eller med att utföra kunduppdrag, så de hinner inte med att lägga så mycket krut på marknadsföringen. Det är visserligen ett lyxproblem, men många av dem skulle kunna expandera sitt företag bara de stannade upp och tog hjälp. Det skulle definitivt vara bättre för kunderna som skulle få tillgång till ännu bättre tjänster och varor.

Så hur gör du då som konsument om du vill hitta riktigt bra företag i Stockholm? Här kommer några av våra bästa tips.

Jämförelsesidor

Det kan låta som en klyscha, men många av de sajter där man hittar recensioner ger faktiskt en bra hint om ett företag är värt att anlita eller ej. Vissa av dem kräver visserligen medlemskap, så det är inte säkert att du hittar alla där. Var också kritisk till det som du läser. Har ett företag bara ett fåtal recensioner och om de låter lite som om de är skrivna via en standardmall bör du dra öronen åt dig. Det förekommer ibland fejkade recensioner. Har företaget däremot fler recensioner som känns genuina är det ett bättre tecken.

Även sökmotorer som Google har recensioner. Sök på företag inom en viss bransch i din närhet så kommer du troligtvis också att hitta en del recensioner. Särskilt i Stockholm där kundunderlaget är relativt stort kommer det att finnas tillräckligt många betyg för att det ska bli relevant.

Hör efter bland vänner och bekanta

Andra som har anlitat samma företag är ett av de bästa sätten att få veta om någon är bra eller ej. Hör efter bland släkt, vänner och bekanta för att se om någon av dem har anlitat ett företag som de är riktigt nöjda med - eller för all del, om de har något företag som du absolut bör undvika.

Särskilt när det kommer till service- och hantverkstjänster är det viktigt att kolla upp i förväg att du anlitar någon som kan sin sak. Det kan annars bli en dyrköpt erfarenhet, oavsett om det handlar om en badrumsrenovering eller ett plastikkirurgiskt ingrepp. I vissa lägen vill du helt enkelt inte chansa.

Håll koll i vår blogg

I vår blogg kommer vi att skriva om olika Stockholmsföretag som verkligen är duktiga inom sina respektive områden. Vi kommer att bjuda på allt från cateringföretag till snickare, så se till att titta in då och då eller lägg in en prenumeration på vårt flöde.

Är du företagare och vill växa?

Om du tillhör den där kategorin av företag i Stockholm som inte har tid att hålla på med marknadsföring så kanske du borde ta hjälp med den biten av ett proffs. Är du framgångsrik i det som du gör finns det troligtvis stora möjligheter för dig att expandera och vinna ytterligare marknadsandelar.

Ett sätt att börja är att kontakta ett företag som kan hjälpa dig med något som heter sökmotoroptimering. Det är tekniker som hjälper dig att synas bättre på nätet, till exempel genom att förbättra din hemsida eller bygga en hemsida på ett specifikt tema som folk ofta söker på relaterat till din produkt eller tjänst.

Det kan också vara en god idé att ta hjälp med sociala medier. Att låta någon annan ta hand om frågor från kunder och regelbundet uppdatera om vad som händer i verksamheten ger ett trovärdigt intryck. Det är också ett effektivt sätt att nå ut med olika typer av kampanjer eller evenemang som du genomför.

Att lägga en liten budget på denna typ av åtgärder kan hjälpa dig att skapa många nya affärstillfällen och snabbare än kvickt kan du behöva anställa fler för att täcka upp för ökad efterfrågan. Är du intresserad av att växa är det här en smart och enkel väg.