Paintball – en upplevelse i Stockholm

Att spela paintball i Stockholm kan bli en härlig upplevelse tillsammans med gänget. När man kör paintball kommer man garanterat få många skratt under matchen.

Paintball kan låta brutalt för den som aldrig provat på det tidigare. Man ska skjuta på varandra med små färgglada bollar. Egentligen kanske det inte låter så farligt, men det är fler än en som har gått därifrån med ett gäng snygga blåmärken. För den som är oroligt lagd kan man ändå tala om att man givetvis får ha skyddsdräkt på sig.

Dessutom får man även låna skyddsglasögon så man är rädd om ögonen ifall någon förlupen färgkula skulle komma fel. En del av skyddsdräkten är en overall som gör att man inte får färgfläckar på sina egna kläder. När man väl har skyddskläder på sig och fått vapnet i handen är det dags att ge sig ut på fältet.

Roligt att spela paintball i Stockholm

Givetvis är det inte ett slumpmässigt fält i Stockholm det handlar om utan på ett avgränsat område där man får springa runt. När man ska spela paintball i Stockholm så spelar man på ett fält där de satt upp olika skydd man kan gömma sig bakom.

Lika mycket som det är ett skydd så kan man också smyga på motståndaren bakom dem. De allra flesta som provat på paintball brukar säga att de vill göra om det igen. Även om man kanske fått en färgkula precis utanför skydden som ger ett snyggt blåmärken. Det är för att paintball är så fantastiskt roligt.

24 Mar 2023