Det behövs bättre kontorsbelysning i Stockholm

Har kontoret i Stockholm en mindre bra kontorsbelysning påverkar det personalen. Det kan ge huvudvärk och göra personalen tröttare än den behöver vara.

Annika hade märkt att många på kontoret hade huvudvärk nästan varje dag. En av konsekvenserna blev att de var betydligt mindre produktiva under eftermiddagarna. Det kunde inte ha med möbler och datorer att göra eftersom de för flera månader hade fått bättre ergonomiska förutsättningar. Höj- och sänkbara bord samt rullplatta istället för mus.

Hon satt länge och funderade på detta och utan att hon reflekterade över det hittade händerna tangenterna och hon googlade “Ont i huvudet kontor”. När hon såg söksvaren kunde hon inte fatta att hon inte tänkt på det. De hade bytt till ergonomiska möbler men glömt bort att se över belysningen på kontoret.

Kontorsbelysning planeras

Efter att ha sökt en stund hittade hon ett företag som erbjöd effektiv kontorsbelysning i Stockholm. Hon kontaktade dem och de beslutade att ha ett möte så att de fick se över kontorsbelysningen de hade nu. De hade inte tagit lång stund innan de hade sett vad de behövde. Efter att ha diskuterat beställde Annika det som rekommenderades.

Bara en vecka senare var kontorsbelysningen på plats och det dröjde inte länge innan hon märkte skillnad. Plötsligt kändes atmosfären lättare. Alla jobbade på men med en annan energi. Det var fortfarande några som hade huvudvärk men Annika förstod att det behövdes tid att vänja sig vid det nya. Men hon skulle hålla ett vakande öga på sin personal framöver.

17 Jan 2023