Vill du byta mäklare på Södermalm inför nästa bostadsaffär?

Du som ska sälja lägenhet på Södermalm för femtielfte gången i bostadskarriären vet nog redan vilken mäklare som kan konsten att sälja söderlyor (eller inte).

Är det dags att sälja lägenhet på Södermalm igen? Stadsdelen har verkligen vuxit fram som ett enkelt sätt att tjäna pengar på bostadsmarknaden. Det verkar nämligen inte finnas någon hejd på hur många som vill bo på Söder.

Du som är gammal i gamet har säkert redan gjort upp en checklista inför nästa försäljning. Var du nöjd med din mäklare på Södermalm när du sålde förra året? Då är det klart du ska anlita samma mäklare igen. Det är som med frisörer, massörer eller barnvakter – när du väl hittat en du verkligen gillar släpper du den aldrig.

En bra mäklare på Södermalm kan få en lägenhet att sticka ut i bruset

Dessutom krävs det en hel del av mäklare som kränger lägenheter på Södermalm. I en tid då allt fler ser sina hem som en ekonomisk investering uppstår viss likriktning bland objekten. Alla renoverar och inreder med målet att sälja till maxpris, vilket leder till att de flesta lägenheter ser likadana ut. Alla vill att så många olika typer av köpare som möjligt ska vara intresserade. En mäklare som kan få ett objekt att sticka ut på den marknaden är guld värd.

Om du däremot inte var så nöjd sist du sålde ska du så klart ge dig ut på jakt efter en ny södermäklare. Lyckligtvis innebär Södermalms bubblande bostadsmarknad att även mäklarfirmorna duggar tätt. Kom i kontakt med en mäklare här: www.mäklaresödermalm.com

5 Jun 2022