Solfilm för raggarwannabes i Kungälv

Solfilm på rutorna är perfekt för dig som vill släppa ut din inre raggare på gatorna i Kungälv. Men låt bilhandlaren hjälpa dig, så det inte blir för mörkt.

Att sätta solfilm på bilrutorna är en väldigt enkel manöver för den som vill känna sig som en tuff raggare. Och vem vill inte det? Allt snack om att det är töntigt med raggare handlar till syvende och sist bara om avundsjuka. Det kan ju vem som helst se, att livet är “gött” i en nedsänkt Volvo med tonade rutor.

Det är också väldigt trevligt att slippa bli bländad av solen när du kör bil. Så även om du inte vill kännas vid att du egentligen tonar rutorna för att kunna släppa ut din inre raggare, går det alltså att motivera att du klistrar på lite solfilm på bilfönstren. Både för dig själv och dina frågande vänner.

Solfilm på – sedan rakt ut på raggarrunda i Kungälv

En bilhandlare kan hjälpa dig att hitta rätt solfilm i Kungälv. Det är nämligen inte helt okomplicerat, det där med solfilm. Även om de riktiga raggarna får det att framstå som det. Det finns en del regler du måste förhålla dig till, vad gäller hur mörkt du får tona dina rutor. Procentsatsen ljusinsläpp måste vara enligt rådande trafikförordningar.

Men det där behöver du inte hålla koll på. Det sköter bilhandlaren. Du ska bara koncentrera dig på att köra bil varv efter varv runt Kungälvs alla gator. Säkert finns det en etablerad raggarrunda du kan haka på, i din nypimpade bil.

3 Aug 2022