Skrota älsklingen på en bilskrot i Stockholm

Om bilen är trasig har du två alternativ i Stockholm. Antingen forslar du själv vraket till en bilskrot, eller så låter du bilskroten komma och hämta upp det. Kom bara ihåg att ställa av den.

Det är oftast inte så kul att skrota bilen. Det kan kännas som slöseri av många anledningar, exempelvis ekonomiska och miljömässiga, men det kan också känna som en sorg i hjärtat. Det var ju din bil. Fina gamla Skrutten, eller vad du nu kan ha kallat den. Oftast är det de risigaste bilarna som får de gulligaste smeknamnen. Och nu ska den göra sista resan till en bilskrot. Klart snyftläge. Du ska dock komma ihåg att en professionell bilskrot i Stockholm kommer ta väl hand om gamla Skrutten och ge bilen det avsked den förtjänar. Det vill säga noggrann demontering och återvinning.

Ingenting försvinner på en bilskrot – allt finns kvar

Orkar du inte själv med att forsla Skrutten till skroten kan du beställa hämtning. I Stockholm erbjuder en bra bilskrot hämtning inom fem dagar från beställningstillfället. Du kan alltså själv välja om du vill vinka av bilen hemma, eller följa den hela vägen fram till slutstationen. Och du kan sova tryggt med vetskapen att Skrutten, precis som vilket djur eller människa som helst, inte försvinner. Hela bilen ingår, liksom du själv, i planetens kretslopp, och på bilskroten ser bilskrotsfirman till att alla Skruttens delar hamnar på rätt plats i återvinningen. Vila i frid, Skrutten. Du var en fin bil.

26 Oct 2021