Ny glans med golvslipning i Stockholm

Ett repigt och slitet golv får ny glans med en proffsig golvslipning i Stockholm. Ytan kan göras blank, halvmatt eller oljad och ditt golv blir som nytt igen.

Kanske beställer du en golvslipning redan innan du flyttar in i bostaden. Det är en vanlig del av en renovering och det påverkar rummets utseende så mycket. Furugolv som slipas och lackas blir som nya och möblerna kommer till sin rätt. Parketten är ett fint hantverk och den är väl värd att bevara genom en omslipning.

Du väljer ett proffs för att utföra din golvslipning i Stockholm just för att resultatet ska bli bra. Det är svårt att föra slipmaskinen jämnt om man inte har yrkesskicklighet och vana. Slipdjupet på en parkett är begränsat, och golvsliparen måste vara försiktig.

Ny look med golvslipning

Du kan ge rummet en helt ny look genom att slipa golvet i din bostad. Har du bott där länge och vill göra en rejäl förändring, krävs det förstås att du tömmer rummet helt för att få golvytan fri. Därefter har du stora valmöjligheter när det gäller uppsnyggning och ytfinish.

Kanske passar du på och målar om tak och väggar samtidigt, när rummet ska göras om. Det finns en mängd olika sorters lack, och golvsliparen är en expert som du får goda råd av. Du kan också välja en annan färg på golvet, så att det exempelvis blir vitlaserat. Äger du din egen bostad blir den mer inbjudande men också lättare att sälja om golven är snygga och välvårdade. Kontakta ett företag som är experter på golv här: golvsliparnastockholm.nu

23 Oct 2022