När du ska sälja bil i Stockholm

Sälj din bil på ett enklare sätt. Du hittar fler firmor som värderar och köper begagnade fordon tryggt och seriöst. Dags att sälja bil i Stockholm? Titta hit!

Så har det blivit dags att byta ut den gamle trotjänaren. Omständigheterna har gjort att familjen behöver en ny och lite större bil och den gamla får nu byta ägare. Men eftersom ni inte har så stor erfarenhet av hur man går tillväga när man ska sälja sin bil, skulle det vara bra att ibland få lite tips från en utomstående. Lyckligtvis finns det kunniga och erfarna bilhandlare som både kan ge en värdering av er befintliga bil och även köpa den av er till ett bra pris.

Sälja bil själv eller via bilfirma

Att sälja bilen i Stockholm är inte alltid en helt lätt procedur. En stor mängd fordon byter ägare varje dag och det är inte så lätt för den oerfarne att veta vad man bör tänka på när det är dags att sälja sin bil. Hur värderas fordonet? Hur vet jag om jag får rätt pris för bilen? Det är lätt att bli lurad av oseriösa köpare eller så kallade däcksparkare. Det bästa kan många gånger vara att vända sig till en bilfirma som värderar och även köper din bil. Du kan få en värdering och ett prisförslag av deras experter. Vill du istället sälja bilen själv är det bra att den är besiktigad och servad samt ordentligt städad. Se till att ha dokument tillgängliga och erbjud även köparen att provköra bilen.

20 May 2022