Med ny valp i Stockholm är det bra att gå valpkurs

En valpkurs i Stockholm lägger grunden för gott ledarskap. Du lär dig hur hundar uppfostras och du blir en naturlig ledare genom hela ert gemensamma liv.

Finns det något gulligare än en valp? En liten boll med alldeles mjuk päls och rosa mage. Har man börjat fundera på att skaffa sig valp så är det redan kört. Överallt ser man gulliga valpar och hjärtat smälter.

Så tänker man att man kan ju alltid börja se sig omkring. Bara lite smått fundera på vilken ras man skulle haft. Kanske till och med åka och titta på några valpkullar, mest för att kunna bedöma utifrån tiken om rasen skulle vara lämplig. Då är man verkligen fast och det är lika bra att börja titta efter valpkurs också.

Kunniga kursledare på valpkurs

Rätt vad det är så har man alltså en ny familjemedlem hemma i huset i Stockholm och inser hur mycket jobb man fått. Att få den rumsren, men framförallt att uppfostra den till en uppskattad familjemedlem. Man vill ha en hund som lyssnar på sin ägare och rättar sig efter denne. Men det kommer inte av sig själv.

Då är det bra att man kan gå en valpkurs. Kursledarna kan hundens psykologi och vet vilka metoder som fungerar för att valpen ska börja se dig som sin naturlige ledare. Faktum är att en valpkurs är mest en kurs för ägaren. Samspelet mellan ägare och hund måste underhållas hela livet. En valpkurs ger grunden att bygga vidare på. Boka in dig på en valpkurs via denna hemsida: www.valpkursstockholm.se

30 Jul 2022