Många vill ha laddstolpe i Stockholm

Det är en stor efterfrågan på laddstolpar, inte minst i Stockholm där många har lång väg till arbetet varje dag. Det är skönt att kunna ladda sin bil under natten när alla i huset ändå sover.

Går du också och längtar efter en egen laddstolpe, kan du bara kontakta en behörig elektriker som kollar din strömkapacitet. De gör först en laddanalys, försäkrar sig om att elcentralen är i bra skick och att det är tillrådligt att installera laddstolpe hos dig.

En skicklig elektriker fixar helt enkelt det som behövs för att du ska få stolpen på plats. Det kommer att betyda mycket för din bekvämlighet att slippa åka iväg för att ladda bilen.

Laddstolpen används vid passande tider

Man kan passa på att ladda bilen när man sover, för då är inga andra elektriska apparater igång. På dagen kan man med en app styra laddstolpens funktioner så att man utnyttjar en jämn kapacitet. Det kallas lastoptimering, och det är något som hela elsystemet mår bra av.

Kanske vill du installera solceller också. Då har du en ännu större kapacitet att ta av. Det hela handlar om att använda sig av grön el och vara så miljövänlig som möjligt. Samtidigt är det smart med solpaneler, för solen lyser hela tiden.

Om du vill vara oberoende när det gäller bränslepriser och vill kunna ladda bilen när som helst är en laddstolpe en bekväm och klimatsmart lösning. Speciellt om du kombinerar den med solceller ger det dig både ett elöverskott och stor flexibilitet.

11 Aug 2021