I svåra situationer behöver du en försvarsadvokat i Stockholm

Har du koll på dina rättigheter när du är misstänkt för brott? Du har rätt till en försvarsadvokat i Stockholm som håller din rygg fri och står på din sida.

Känns det som att din värld håller på att falla samman? Du är misstänkt för brott och vet inte vad du ska ta dig till. Du vet att du är oskyldig men är osäker på hur polisen kommer tolka det du säger och dina memer som du har i telefonen. Du ska veta att du inte behöver vara ensam på förhöret. Redan här kan du ha med dig en försvarare som håller koll på dina rättigheter och kan berätta precis vad du behöver och inte behöver svara på. Denne kommer också att se till att polisen sköter sig och inte går över gränsen för att försöka få dig att försäga dig.

Du har rätt till en försvarsadvokat

Genom att anlita en försvarsadvokat i Stockholm så försäkrar du dig om att du kommer få bästa möjliga stöd och försvar i denna svåra situation. Att ha en försvarare när man är misstänkt för brott är en rättighet och staten kommer i de flesta fall stå för kostnaden för detta. Undantag kan komma att förekomma om du förlorar brottmålet, varpå du kan bli delvis eller helt skyldig att betala summan för din advokat. Vad är priset på din frihet? Vågar du chansa med statens försvarare eller ska du välja bästa möjliga försvarsadvokat i Stockholm som backup?

20 Apr 2022