Hur väljer man rätt hundfoder?

Allting vill man få rätt för sin nya lilla vän. Ett bra och tryggt hem, med gott och näringsrikt hundfoder som passar den lille vovven. Det finns där ute.

Det var det sötaste man sett, den lilla corgivalpen som klumpigt tar sig framåt och försöker busa med sina korta ben. En sån valp bara måste man ha. Som ansvarsfull första hundägare, så vill man titta igenom allt först. Vad det var för typ av hund, vad den helst bör göra och om den passar ens livsstil.

Men även saker som ens egen livssituation, som vem kan ta hand om valpen långa dagar? Kan man ta med den på jobb? Eller är det bättre att skaffa den under semestern? Vilket hundfoder är bra och vilket passar just den hunden? Ja det är en hel del saker att gå igenom och även att få hjälp med.

Enkelt att köpa hundfoder

Som tur var hade man många i sin bekantskapskrets som redan hade hund. Såklart vände man sig till dem först när man hade frågor. Väldigt många av dem rekommenderade hundfoder från Rusta, vem kunde tro att det var så enkelt att kunna gå och köpa hundfoder av bra kvalité?

Här trodde man att man behövde beställa hem från speciella sidor. Inte att det skulle finnas så nära till hands. Perfekt, då är iallafall frågorna om maten avklarade. Man börjar och testar med det fodret, förhoppningsvis funkar det precis så som det gör för så många andra hundar.

9 Oct 2022