Hjälp av flyttfirma i Sollentuna

Flyttfirmor i Sollentuna och på andra orter har ofta flera tjänster man kan boka. På så vis kan man styra kostnaderna enkelt och spara en hel del pengar.

Johanna bodde hemma i ett litet hus på föräldrarnas tomt. När hon sedan skulle börja skola på annan ort hade hon redan en hel del möbler till sin lägenhet. Just under de dagarna allt skulle flyttas var det ingen som kunde hjälpa. Lena, Johannas mamma, sa att hon inte behövde oroa sig. De skulle kontakta en flyttfirma i Sollentuna.

Flyttfirman hade många tjänster men de bestämde sig för att endast välja flyttjänsten. Städningen var det inte bråttom med då det var hos föräldrarna och ingen skulle in med detsamma. Packningen skulle de göra tillsammans i de lådor de lånade av flyttfirman.

Flyttfirman förenklade flytten från Sollentuna

Tillsammans packade mor och dotter alla saker i det lilla huset. De hade fått information om att allt skulle packas i kartonger. Anledningen var att det då var enklare att stapla allt i flyttbilen. Johanna bestämde att några personliga saker skulle hon själv ta hand om vid flytten. Möbler som skulle flyttas tog flyttfirman hand om. De bestämde om något behövde plockas isär.

När flyttdagen kom hade Johanna och hennes mamma åkt före till lägenheten. Pappa Lars släppte in flyttgubbarna så att de kunde göra sitt jobb. Johanna och hennes mamma tog emot flyttbilen och visade var allt skulle placeras. Äntligen var hon på plats. Nu kunde hon i lugn och ro packa upp och börja sitt nya liv.

9 Apr 2022