Gå rätt väg för att få arbetstillstånd i Sverige

Inte vem som helst får lov att börja jobba i Sverige. Kommer du från ett land utanför EU kan du behöva ansöka om arbetstillstånd. Men det finns hjälp att få.

Vill du börja jobba i Sverige, men kommer från ett annat land? Då är det inte bara att söka jobb hur som helst. Utan man måste först ansöka om arbetstillstånd hos Migrationsverket. Det är en process som kan ta över ett års tid. Men vem vill gå hemma utan att jobba i över ett år, för att sedan eventuellt bli nekad att arbeta? Det är nog inte många som vill riskera det. Då ska man veta att det finns väldigt bra hjälp att få. Trots att det kostar lite, så tjänar du snabbt igen det om och när du får jobb. Genom att ta hjälp av en advokatbyrå som är specialister på att ansöka om arbetstillstånd så går det mycket snabbare.

Snabbare väg till arbetstillstånd

Väljer man att själv ansöka om ett arbetstillstånd direkt hos Migrationsverket så kan det ibland ta över ett år innan man får svar. En väldigt lång tid. Men om man istället vänder sig till en advokatbyrå som är certifierad av Migrationsverket så kan man korta ned den tiden till bara några dagar. Från ett år till runt tio dagar, det är ganska fantastiskt. För att göra det enklare för både dem och dig, så ta hjälp av dem redan från början. Då ordnar de allt hela vägen från start till mål.

17 May 2022