Få hjälp med bostadsanpassning i Stockholm

Är du behov av rullstol i ditt liv för att ta dig runt? Då behöver du ha en bostad som är anpassad för det. Du kan få hjälp med bostadsanpassning i Stockholm.

Har du eller någon i din bekantskap begränsningar i vardagen? Det kan handla om åldern som kommit och att man behöver hjälp av till exempel en rollator för att ta sig fram. Långt ifrån alla hem är anpassade för alla att ta sig fram i. Har du redan ett hem som inte är anpassat - då kan du få det fixat.

Den höga tröskeln som rullatorn alltid tar stopp i, den ska bort. Att ta sig upp för trappan är en konst varenda gång. Det är nästan så man inte vill åka iväg bara för att slippa ta sig upp och ned för trappan. Med en ramp så blir det enklare att både ta sig upp och ned precis som man vill.

Bostadsanpassning av i ditt hem

Man behöver inte flytta för att kunna ta sig runt i sitt hem obehindrat. Man kan få hjälp och göra en bostadsanpassning istället. Det finns bra företag som har stor kunskap om hur man gör en bostadsanpassning. Givetvis gör de denna efter varje enskild individs behov.

Du som är i behov av bostadsanpassning kan även få bidrag till det. Detta är något vem som helst kan få om man uppfyller kraven. Det finns mer information att hitta om hur du ansöker om bidrag, ifall du söker efter det på nätet.

25 Jul 2022