Ersätt tandrader med tandimplantat i Stockholm

Har du gått runt med hela munnen full av en tand? Funderat på att ersätta tänderna men inte varit säker på vad du ska välja? Välj tandimplantat i Stockholm!

Det är känsligt med munnen. Tänk vad handikappad man kan känna sig om man blivit av med tänder. Ska du behöva slänga allt du äter i en blender och mixa allt som en slags protein shake? Visst det går smidigt och snabbt ner, men var är njutningen? Du kanske inte vågar möta någons leende för att du har en glugg i käften. Ska du skaffa dig löständer? Snacka om att det har stigmatiserats i tv-serier och komedifilmer med gamla gubbar som tappar sina löständer i tårtor och hur de dreglar. Sanningen är givetvis en annan, men löständer har ju gjorts till åtlöje flera gånger så det är fullt förståeligt att man inte är så sugen på löständer. Det finns dock en annan lösning. Tandimplantat!

Som att få originalen tillbaka med tandimplantat i Stockholm

Att ordna tandimplantat i Stockholm sker i ett par steg. Först och främst så måste din mun undersökas så att den är frisk och fri från infektioner så att du inte får problem i framtiden. Nästa steg är att fästa titanskruvar i din käke. Sedan tillverkas dina tandimplantat efter dina specifikationer så att de kommer passa dig helt och hållet. Under denna väntetid kan du få provisoriska tänder. Därefter installeras dina implantat och snart kommer du att glömma att du ens har tandimplantat.

6 Apr 2022