Erfaren och skicklig golvläggare i Stockholm

Funderar ni på att lägga in ett trägolv i bostaden? Ta då hjälp av en golvläggare i Stockholm som är specialiserad på avancerad golvläggning med trä.

Trä är det mest älskade golvmaterialet på våra breddgrader. Troligtvis beror det på att ett trägolv ger ett lite varmare och mjukare intryck. Men trägolv är också behagliga att gå på och blir är inte kalla som exempelvis klinkers och andra hårda golv. Detta uppskattas särskilt mycket under vinterhalvåret.

Trägolv är ofta lite dyrare än andra golv men ett trägolv går att slipa om när det blir slitet till skillnad från andra golv. Några av de mest populära trägolven är parkett, furugolv och massiva trägolv. Men trägolv finns också i flera olika träslag som exempelvis björk, gran och ek. Det finns med andra ord en hel del att välja mellan för den som vill lägga in ett trägolv.

Priserna kan variera mellan olika golvläggare

Funderar man på att lägga in ett trägolv i sin bostad ska man besöka en golvläggare med showroom i Stockholm och titta på olika trägolv och ytbehandlingar. Ofta kan man också få låna hem golvprover för att se hur golvet kommer att se ut på plats. Tycker man att det ändå är svårt att välja kan man alltid fråga golvläggaren om råd.

Hur mycket det kostar att lägga in ett nytt trägolv beror på hur stort rummet är men också på vilken typ av trägolv man väljer. Men priserna kan också variera något mellan olika golvläggare och det kan löna sig att ta in offerter från mer än ett företag. Kom i kontakt med en golvläggare här: www.golvläggarestockholm.net

7 Nov 2022