Certifierad flyttstädning i Stockholm med garanti

Det finns gott om städföretag som erbjuder flyttstädning i Stockholm men det är inte alla som är bra. Därför ska man välja ett städföretag som är certifierat.

Sedan rutavdraget infördes har det blivit allt vanligare att överlåta flyttstädningen till en riktig städfirma. Den stora efterfrågan på flyttstädning har gjort att antalet städföretag kraftigt har ökat, likaså konkurrensen. För att locka kunder erbjuder vissa firmor flyttstädning till riktigt lågt pris. Men en flyttstädning kan inte kosta hur lite som helst om den ska bli bra.

För att kunna erbjuda riktigt billig flyttstädning sparar de oftast in på försäkringar och erbjuder sällan sin personal fast anställning och avtalsenliga löner. Städning och materialvård kräver dessutom utbildning vilket dessa företag sällan erbjuder sin personal. Ska man anlita en städfirma för flyttstädning ska man därför se till att välja ett företag som är certifierat.

Kvalitativ flyttstädning med omtanke om både miljö och arbetsmiljö

Väljer man en certifierad städfirma i Stockholm till sin flyttstädning kan man vara säker på att den är seriös och även har ett miljötänk i sitt arbete. Men det är ändå viktigt att man tar reda på vilka villkor som gäller och om det ingår garanti på städningen.

Ett annat sätt för att hitta rätt städföretag kan annars vara att gå på rekommendationer från vänner och familj. Man kan också ta referenser på det städföretag man funderar på att anlita, men då är det viktigt att man även kontrollerar dessa genom att ringa upp och ställa frågor.

26 Oct 2022