Anlita en flyttfirma i Täby

Det är något speciellt med att anlita en flyttfirma i Täby. Den duktiga personalen hjälper med hela flytten så att kunden bara gör det denne har lust med.

Greger var en man att räkna med. Oavsett när familj och vänner behövde hjälp så ställde han upp. Med kunnande inom byggbranschen och en vältränad fysik var det inte mycket han inte klarade. Därför var det aldrig någon som förvånades när han skulle renovera eller göra något annat i hemmet. Hjälp frågade han aldrig efter.

Så en dag när han höll på ute i trädgården med att färdigställa ett projekt innan de skulle flytta så small det till i ryggen. Plötsligt kunde han inte röra sig. Givetvis försökte han fortsätta med det han höll på med. Men när en granne såg honom och kom till undsättning var han tvungen att ta emot hjälpen.

Flyttfirma i Täby fick äran att hjälpa till

Själva flytten hade han bestämt sig för att göra tillsammans med svärsonen som lovat hjälpa till, något han accepterade då det var omöjligt att bära möblerna på egen hand. Nu gick inte det och det fanns ingen mer att fråga då semestern hade börjat för dem som kunde tänkas hjälpa.

Han blev tvungen att kontakta en flyttfirma i Täby som lyckligtvis kunde komma nästa vecka. Teleoperatören frågade om de ville boka packning och till fruns förvåning tackade han ja. Kunde han inte bära själv så kunde de lika gärna åka på semester, tänkte han, och bokade in sig själv och frugan på en resa till Syden.

21 Apr 2022