Värdera din bostadsrätt på Kungsholmen efter renoveringen

Har du gjort en omfattande renovering av din bostadsrätt på Kungsholmen? Få koll på hur mycket renoveringen höjt priset genom att låta en mäklare värdera den.

Det finns flera faktorer som spelar roll för vad en lägenhet är värd. Läge, storlek, utbud och efterfrågan är några av dessa faktorer. Har du en bostadsrätt på Kungsholmen har du redan ett bra utgångsläge på grund av dess centrala läge, och du kan räkna med att värdet på bostaden har gått upp sedan du köpte den.

En renovering är något som ytterligare kan öka lägenhetens värde. Har du nyligen gjort en omfattande renovering kanske du är nyfiken på vad du skulle få ut vid en försäljning. Man behöver inte nödvändigtvis gå i säljtankar för att låta en mäklare göra en värdering. Har man bott i sin lägenhet ett tag kan det vara bra att ta reda på hur bostadens värde förändrats under åren.

Låt en mäklare värdera din bostadsrätt

En bostad kan värderas en gång vart femte år. Gör man en omfattande renovering, ombyggnad eller tillbyggnad kan man dock värdera om den även om det gått kortare tid än fem år. Vill du veta hur mycket renoveringen har ökat din bostads värde behöver du alltså inte vänta.

När du ska värdera en bostadsrätt på Kungsholmen är det bra att välja en mäklare med god kännedom om området. På så sätt ökar du chansen för att värderingen av bostaden ska vara rättvisande. Efter värderingen har du bättre koll på hur mycket din bostads värde ökat.

12 May 2022