Utöka med trivsam kontorsinredning

Även om kontoret har utrustats med alla maskiner och möbler kan det finnas annat som ökar trivseln. Kontorsinredning är så mycket mer än skrivbord och stolar.

De hade haft det nya kontoret i snart ett år och trivdes alldeles förträffligt. Men de hade under den tiden insett att det fanns vissa saker som saknades. Anna som var chef hade bett sina anställda att komma med idéer om hur de skulle kunna göra miljön trivsammare för både dem och deras kunder. 

Visst hade många under tiden som gått tagit med blommor och annat för att göra det mysigare. Men de måste tänka på dem som hade allergier, och dessutom – vem skulle vattna när de gick på semester? Även om personalens initiativ hade varit bra kände alla att det behövde bli mer enhetligt och utstråla professionalism. Att inredning för kontor var så viktigt hade de tidigare underskattat. 

En annan dimension av kontorsinredning

När alla idéer samlats in kontaktade Anna ett designföretag. När de kom på besök lämnade hon personalens idéer och bad företaget titta på dessa och tillsammans med egna initiativ se över vad som kunde göras för att öka trivseln. De skulle ha ett nytt möte så snart det fanns ett färdigt förslag de kunde visa upp för dem.

Designföretaget överraskade dem med en oväntad kontorsinredning. Soffor och bord i väntrummet tillsammans med dämpad belysning skapade en loungekänsla. Konstgjorda växter mjukade upp konturerna och några av rummen hade fått soffgrupper där anställda kunde samtala med kunderna på ett avslappnat sätt. Det gick inte att säga nej till förslaget. Nu såg alla fram emot den nya looken.

7 May 2022