När du behöver en låssmed på Södermalm

De allra flesta av oss har någon gång i livet låst sig ute och fått panik när vi inte kommer in. Man letar förbrilt efter nycklarna med de går inte att hitta. Oavsett om vi har glömt eller tappat dem så är det lika förargligt. Lösningen är att med svansen mellan benen ringa låssmeden och bli insläppt i bostaden.

Men en modern låssmed gör idag betydligt mer än så. En låssmed hjälper till när du har ett trasigt lås efter till exempel ett inbrottsförsök eller när låset helt enkelt är för slitet och behöver bytas. Eller få hjälp med att byta hela husets lås mot nya och säkrare. 

Boka in en konsultation

Om man vet med sig att man har ett ålderdomligt låssystem i bostaden eller i en fastighet så rekommenderas att kontakta en erfaren och kunnig låssmed som du kan rådgöra med och skaffa ett modernt och mer effektivt låssystem. Utvecklingen har kommit långt när det gäller säkerhet våra byggnader.

Låsen och nycklarna har utvecklats enormt och är betydligt bättre och säkrare än tidigare. Det kan också vara idé att sätta in fönsterlås då det är ett vanligt sätt för inbrottsstjuvar att ta sig in eller ut. Det finns andra lösningar som säkerhetsdörrar, dyrksäkra lås och nyckelfria lås.

Moderna låslösningar

Fler och fler företag, lägenhetsfastigheter och även vissa moderna villor går över till digitala och elektroniska låssystem för högre säkerhet. Det har många fördelar och är betydligt säkrare än traditionella lås med nyckel.

Ett vanligt problem med klassiska lås med nyckel i byggnader där många människor vistas dagligen är borttappade och stulna nycklar. För att en byggnad ska vara säker för intrång kan såklart inte en eller flera nycklar vara på vift och egentligen ska ju alla lås bytas ut när det försvinner nycklar och det är såklart inte genomförbart.

Modern teknik

Med ett modernt digitalt låssystem behöver man inte oroa sig för borttappade nycklar mer. Kommer koder eller larmbrickor bort kan man centralt enkelt spärra dessa och byta koder. Man kan också digitalt följa allt som händer vid alla dörrar och ingångar. Eftersom alla mhar unik brickor och koder så ser man enkelt vem som har kommit och gått och vid exakt tidpunkt och datum. 

Letar du efter en duktig och erfaren låssmed på Södermalm? Vid akut hjälp eller för en mer långsiktig konsultation för att uppdatera eller se över bostadens eller företagets låssystem. Här kan du läsa mer och få snabb hjälp: https://www.låssmedsödermalm.nu.

2 Aug 2019