Mäklare i Farsta har bättre arbetstempo

Jobba som mäklare i Farsta om du vill slippa bli utbränd i innerstan. Tempot är lägre, kunderna varierande och intressanta. Men det är fortfarande Stockholm.

Det kommer nog inte som en nyhet, men mäklare som är verksamma i och runt Stockholm har en hel del att göra på jobbet. Bostadsmarknaden i huvudstaden är rörlig och intensiv. Så det gäller att hålla för trycket om du vill komma någonstans i karriären.

Men det finns faktiskt ett litet life hack för dig som vill jobba som mäklare utan att helt kväva den eld som en gång brann av passionen för att sälja lägenheter. Leta dig utanför tullarna. I ett område som Farsta kan du ta det lite mer chill, samtidigt som du fortfarande kan kalla dig själv en riktig stockholmsmäklare.

Mäklare med livsglädjen kvar söder om söder

Att arbeta som fastighetsmäklare i Farsta innebär också att du får möta ett lite annat klientel än till exempel på Östermalm. Farsta är en sprudlande förort där människor från många olika bakgrunder möts och lever tillsammans. Gamla söder-om-söder-rävar delar trapphus med de som just flyttat hit – vilket folk gör av en mängd olika anledningar.

Särskilt stor är gruppen som, precis som du, vill söka sig bort från innerstan. Många barnfamiljer som tröttnat på att trängas i små lägenheter i innerstan gläds åt alla kvadratmeter de kan få för samma peng ute i Farsta. Allt det här är alltså goda nyheter för både dig och dina kunder – för vem vill inte köpa lägenhet av en genuint glad mäklare?

3 Jun 2022