Lyxigt med badrumsrenovering i Stockholm

Man kan skapa lyx hemma i Stockholm genom att få gjort en badrumsrenovering. Tänk dig kakel i milda färger, bastu, bubbelbad och golvvärme. Det blir mysigt.

Jenny hade ett välavlönat jobb och bodde fint i en villa i Stockholm tillsammans med sin man. De hade valt bort att skaffa barn och hade istället lagt pengar på att unna sig en lyxig tillvaro. Hittills hade detta inneburit att de kunde kosta på sig flera resor till utlandet varje år. Det hade varit både resor till sol och värme och resor till någon storstad över långhelger.

Nu började de dock bli lite äldre och tyckte att det skulle vara skönt att bara stanna hemma. Det inverkade också att det började bli mindre socialt accepterat att flyga, på grund av flygets miljöpåverkan. Nu hade de därför pengar över som kunde satsas på huset istället.

Våtrumsbehörighet behövs för badrumsrenovering

Det första de bestämde sig för att göra var en badrumsrenovering. När de nu skulle vara hemma mer så ville de ha ett lyxigt badrum. Det skulle ha både bastu och bubbelbadkar. En liten relaxavdelning borde också kunna inrymmas. Färgerna skulle vara milda och naturligtvis ville de ha klinker med golvvärme.

De vände sig till en firma som var specialister på badrumsrenovering. De kunde utföra arbetet på ett säkert sätt, tack vare deras behörighet för våtrumsarbeten. Jenny och hennes man kunde dessutom få rabatter på materialet från deras underleverantörer. Efter några veckors renoveringsarbete stod äntligen det nya badrummet klart. Nu var det ett rent nöje att stanna hemma och njuta av detta.

26 Jul 2022