Har du skaffat en elbil och vill ha en laddstolpe i Stockholm?

Allt fler väljer att köra elbil. Fossila bränslen fasas ut och den framtida bilparken är elektrisk. I en storstad som Stockholm behöver nu alltfler laddstolpe.

Har du redan köpt eller leasat en elbil? Grattis, du kör mer miljövänligt än bilar med traditionell förbränningsmotor. Fler och fler inser att utsläppen från bilar måste begränsas och ersättas av annan teknik. Den senaste tiden har dessutom drivmedelspriserna ökat rejält, vilket också gjort att många nu tittar efter andra alternativ.

Men för att elbilen ska fungera behöver batteriet laddas. Att ladda bilens batteri från ett vanlig 220V uttag går betydligt långsammare. Det kanske inte räcker att ladda upp batteriet fullt till dagen efter. Det finns också en brandrisk, då vanliga uttag inte är gjorda för att klara de höga effekterna som laddning av elbilar kräver. Kontakta proffs som kan installera laddstolpe i Stockholm.

Laddstolpe i Stockholm för din elbil

Bor du så att du kan montera en elstolpe hemma eller är du med i en bostadsrättsförening som vill installera laddstolpar? Kanske ni har en bilpool i din bostadsrättsförening och behöver sätta upp laddstolpar till det?

Det finns många fördelar med att installera en laddstolpe. Det är bekvämt, det höjer fastighetens värde, det går snabbt att ladda och är betydligt säkrare än vanligt uttag. Du får dessutom tillbaka halva investeringen både på laddstolpen och installationen av Naturvårdsverket. Vänd dig till en professionell installatör med marknadens ledande laddstolpar. Du ska känna dig trygg med att ha tillgång till el för din elbil.

10 Jun 2022