Entrémattor - skaffa en tydlig profil

Vad är det första dina besökare ser - och hur mycket betyder det första intrycket? Det är två stycken relevanta frågor som varje företagare bör ställa sig. Att erbjuda ett bra första intryck är något som betyder extremt mycket. Och, kan man dessutom locka till sig kunder på ett enkelt sätt och kombinera detta med det viktiga första intrycket - ja, då är mycket vunnet. Därför är entrémattor i Stockholm något som gör skillnad.

Entrémattor i Stockholm, tänker många och funderar på varför man skulle investera i sådana? Det handlar först och främst inte om en investering i den form att du köper in ett lager av mattor. Istället handlar det snarare om en tjänst där du hyr entrémattor i Stockholm från ett företag som sedan sköter all skötsel. Detta skapar en cirkulär modell där du som företagare hela tiden har X antal entrémattor som snurrar framför din butik, ditt företag eller exempelvis din restaurang och där dessa mattor tvättas med regelbundna intervaller.

Dessa intervaller bestämmer du själv och du kan exempelvis välja att ha lite snabbare frekvens på tvättarna i samband med att höst och vinter infaller. Årstider som av hävd medför mer smuts som obönhörligen kommer att hamna på dessa mattor. Vilket också är planen. För, en annan fördel med entrémattor i Stockholm är att de förhindrar denna smuts från att hamna inne i lokalen. Gästerna torkar av sig skorna och skonar därigenom golv och ytskikt från att bli smutsiga - eller repas av exempelvis gruskorn som fastnat i kängornas mönster. Detta gör en enorm skillnad och det gör att trivseln blir högre - samtidigt som du också hela tiden kan erbjuda en ren, fräsch miljö.

Entrémattor gör skillnad i Stockholm

Det första intrycket då? Ja, en entrématta kommer att synas utifrån och den kommer - genom sin form - att fungera som en ren vägvisare in i din butik eller restaurang. Du kan även göra olika tillval och exempelvis låta din logotyp pryda mattan - något som ger ytterligare en dimension av lyx. Utöver detta kan du även välja bland olika färger, storlekar och former. Vad gäller färg så är ett tips att tänka enhetligt. Hur ser din logga ut och vilka färger har du exempelvis valt till inredning och övrig interiör?

Givetvis kan man även ta detta ett steg längre. Mattor för inomhusbruk är även det en bra idé. Dels så skapar de en harmonisk, välkomnande atmosfär som gästerna uppskattar och dels så dämpar de också ljudnivån. Har du problem med höga ljud och svårigheter att hitta rätt i akustiken så kan mattor göra en enorm skillnad.

23 Dec 2021