Därför ska du åka direkt till en bilskrot i Södertälje

De som arbetar på en bilskrot i Södertälje kommer att bli jätteglada när du kommer dit med din gamla Volvo. De vill sannolikt också utrota alla miljöbovar.

Det är aldrig för sent att ge upp. Om du vet med dig att du hållit fast vid din gamla skrothög till bil alltför länge, finns det ingen anledning att vänta ännu mer. Iväg med den till skroten bara, så kan du gå vidare med ditt liv.

Bry dig inte om att dina vänner slagit vad om hur länge du kommer att hålla ut. Vad gäller gamla bilar ska det inte finnas någon prestige. I alla fall inte med tanke på hur dyrt det är att ständigt behöva laga en risig bil som sedan länge passerat sitt bästföredatum. I dagens skakiga ekonomi finns inget utrymme att behålla en skruttig bil bara för att du tycker det är pinsamt att ge upp och skrota den.

Rädda planeten på en bilskrot i Södertälje

Personalen på en bilskrot i Södertälje kommer sannolikt bli jätteglada när du kommer in med bilen. De är nämligen också människor som bor på den här planeten, och gamla bilar kan vara riktiga miljöbovar. Hur mycket olja och bensin går inte åt i onödan bara för att du envist kör runt i en supergammal Volvo 240?

För att förekomma dina kompisars gliringar och “vad var det vi sa”, kan du kanske ordna en begravningsfest åt din bil. Bjud in personalen på bilskroten också. De gillar säkert ett härligt kalas med motortema.

25 Aug 2022