Beställ golvslipning i Järfälla

Bor du i Järfälla är det smart att anlita lokala proffs till din golvslipning där. Undvik frestelsen att försöka själv, för det är ett känsligt moment som lätt kan gå fel om man inte är van.

Många hobbyhantverkare som skulle slipa sitt golv fick till slut ringa golvslipare i alla fall. Slipmaskinen måste hanteras på exakt rätt sätt, annars riskerar man ett ojämnt golv. Har man parkett är det extra känsligt, för man har bara ett begränsat slitdjup. Parketten kan i normala fall bara slipas om några gånger, medan ett massivt trägolv av exempelvis furuplankor kan slipas om många gånger.

Vackra rum med hjälp av golvslipning

Golvet är en prydnad för rummet, och trä är ett material som både är gediget och naturligt. Det är i tiden att värna om miljön, och kan man vårda det som redan finns sparar man både pengar, miljö och material. Ett trägolv håller länge, och det är lätt att slipa bort spåren av många års slitage.

När golvet är nyslipat och fint väljer du en snygg ytfinish, gärna i samråd med firman i Järfälla som utför din golvslipning. De kan tipsa om vilka lack som passar till just ditt golv. Kanske vill du hellre ha det behandlat med olja. Det finns många alternativ. Du kan få det sidenmatt eller högblankt, allt efter tycke och smak. När du anlitar proffs för att slipa om dina golv kan du se fram emot ett fint resultat som håller länge. Den ursprungliga lystern i träet kommer fram igen.

20 Jul 2021